Over Kyoto

Een klein stukje over ons

Wilt u genieten van de oosterse keuken dat als een van de puurste geldt? Dat kan bij ons Japanse restaurant Kyoto. De Japanse keuzen wordt omgeschreven als een van de puurste ter wereld omdat deze bekend staat om de eenvoud en verfijning. De traditie is spaarzaamheid van de ingrediënten om deze ongemoeid te laten van hun oorspronkelijke smaak tijdens de bereiding.

Hierbij gebruiken ons personeel uiteraard de beste Japanse producten en de verste vis. Bij Kyoto kunt u voor een vaste prijs onbeperkt genieten van de Japanse keuken. Proef wat van onze frisse salades, de klassieke sushi’s, tempura en de speciale Teppanyaki (van de bakplaat) gerechten.

Bij het diner hebben lekkere Japanse drankjes zoals Sake gemaakt van het puurste water met uiterste zorgvuldig gedistilleerd.. Bezoek ons sfeervol restaurant en geniet van excellente en creatief bereide traditionele Japanse gerechten.

 

HUISREGELS

Restaurant Kyoto hanteert een all you can eat concept voor haar gasten. Dat betekend dat u afrekent per persoon, in plaats van per gerecht. Er zijn aan dit concept wat extra voorwaarden verbonden. Leest u even mee

 1. Wij trachten aan ieders voorkeur met betrekking tot de “tafelkeuze” te voldoen, helaas is dit niet altijd mogelijk. We vragen hiervoor uw begrip.
 2. Te laat? 20 minuten na uw gereserveerde ontvangsttijd zijn wij genoodzaakt uw tafel te vergeven aan andere gasten. 
 3. Wij zijn aangesloten bij creditcardmaatschappij Mastercard en VISA. Ook kunt u bij ons pinnen of contant afrekenen.
 4. Wij accepteren geen dinerbonnen of VVV-cheques, maar hebben wél onze eigen cadeaubonnen.
 5. Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Bekijk hier de uniforme voorwaarden horeca Nederland.
 6. Het is niet toegestaan bij vertrek eten en drinken mee te nemen vanuit de restaurant.
 7. Grote tassen zijn niet toegestaan.
 8. Om de prijs-kwaliteitverhouding vriendelijk te houden, behouden wij het recht verspilling van eten en drinken in rekening te brengen. (€2,- per item)
 9. Verboden om eigen etenswaren/drinken mee de restaurant in te nemen.
 10. De directie van de Chung Ching / Kyoto is niet aansprakelijk voor diefstal en/of zoek raken van kledingstukken/eventuele ongevallen e.d.
 11. U bent gehouden de aanwijzingen van het personeel op te volgen.
 12. Voor uw en onze veiligheid hangen er beveiligingscamera’s.
 13. Het klinkt zo logisch, maar wellicht ten overvloede vermelden we dat in Kyoto absoluut geen plaats is voor: wapens, drugs, racisme, agressie, geweld, dronken of ander hinderlijk gedrag.
 14. Glaswerk blijft binnen, en wordt niet naar buiten meegenomen.
 15. Jongeren onder de 18 mogen geen alcohol nuttigen en geen gedestilleerd of overige sterke drank. Bij twijfel behoudt de directie van Restaurant Kyoto zich het recht voor betrokkenen te vragen om legitimatie, of de gewenste consumpties te weigeren.
 16. Zoals in de gehele horeca in Nederland, is het ook in restaurant Kyoto verboden te roken. 
 17. (Huis)dieren zoals honden zijn niet toegestaan.
 18. Na waarschuwingen van het overtreden van de huisregels hebben wij het recht om u (zonder restitutie) uit de restaurant te verwijderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *